Ģenerāltīrīšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

LiiR Latvia, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Uzkopšanas, tīrīšanas serviss Latvijā N.1
Latgales 322, Rīga LV-1063
UZKOPŠANAS pakalpojuma veidi:: ✓ Ikdienas uzkopšana ✓ Vienreizējā tīrīšana ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Biroju uzkopšana ✓ Lielveikalu uzkopšana ✓ Ražotņu uzkopšana ✓ Teritoriju uzkopšana Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "LiiR Latvia" ir profesionāla teritorijas, ražotņu un telpu uzkopšanas kompānija. Uzkopšanas kompānija "LiiR Latvia" piedāvā jums plašu piedāvājumu spektru profesionālās tīrīšanas jomā – birojos, tirdzniecības centros, ražotnēs, darba telpās, tajā skaitā arī dzīvokļu uzkopšanu un māju uzkopšanu. Laiks uzkopt! Mēs lepojamies ar pieredzējušiem un profesionāliem mūsu kompānijas darbiniekiem, kuri garantē perfektu uzkopšanas kvalitāti! Mūsu telpu, teritorijas, ražotņu un dzīvokļu uzkopšanas kompānija ir lieliska izvēle jūsu tīrīšanas servisa nodrošināšanai!

MT Serviss

K.Barona 8, Liepāja, LV-3401
kvalitatīvs uzkopšanas serviss, telpu uzkopšana, teritoriju uzkopšana, biroja uzkopšana, tīrīšana, ģenerāltīrīšana , kopšana, pretsūnu apstrāde, pretaļģu apstrāde, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizācija, ģenerālie darbi, ģenerāltīrīšana

Pireka, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
KIMBERLY CLARK higiēnas preces, higiēnas risinājumi, roku dvieļi, roku salvetes, tualetes papīrs, wc salvetes, putu ziepes, ziepes, roku dezinfekcija, dezinfektants, AQUARIUS, dozatori, turētāji, Airflex, Kleenex, Scott, Hostess, Slimroll, Nonstop. WYPALL, drānas slaucīšanai, bezpūku drānas, nepūkojošas salvetes, bezšķiedru.

SIA Risinājums I - apsaimniekošanas pakalpojumi Valmierā

Annas 27, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Telpās: ✓ Biroja telpu uzkopšana un ģenerāltīrīšana ✓ Telpu atbrīvošana no nevajadzīgām lietām (mēbeles, sadzīves tehnika, sadzīves priekšmeti utt.) ✓ Būvgružu izvešana ✓ Slēdzeņu nomaiņa ✓ Logu mazgāšana ✓ Krāsošana ✓ Sīki remontdarbi (neviens darbs nav par mazu)

Scour, SIA

Bērzupes 6-2, Rīga, LV-1004
Ģenerāltīrīšana , profesionālā telpu uzkopšana. Uzkopšanas darbi.

Sumus, SIA

Robežu 46, Rīga, LV-1004
pakalpojumi, dabīgā linoleja vaskošana, dzīvokļa ģenerālā tīrīšana, dzīvokļa ģenerāltirīšana, dzīvokļa ģenerāltīrīšana , uzkopšana pēc remonta, tīrīšana pēc remonta, mājas uzkopšana, dzīvokļa uzkopšana, ģenerālā tīrīšana, ģenerāltīrīšana

Tehhe, SIA

Rumbula, Getliņu 5, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2121
Namu apsaimniekošana, telpu un teritoriju uzkopšanas darbi, ēku uzturēšanas un ekspluatācijas darbi, ģenerāltīrīšanas pakalpojumi, sniega un lapu savākšana un izvešana, teritoriju labiekārtošana.

Tersus, SIA

Tērbatas 74, Rīga, LV-1001
Rīgā, ofisu ģenerāltīrīšana Rīgā, noliktavu uzkopšana Rīgā, noliktavu ģenerāltīrīšana Rīgā, privātmāju, uzkopšana Rīgā, privātmāju ģenerāltīrīšana Rīgā, māju uzkopšana un ģenerāltīrīšana Rīgā, veikalu uzkopšana

Tirasmebeles.lv, Mīksto mēbeļu tīrīšana

Sinagogas 4, Ventspils LV-3601
Apraksts: ''Tirasmebeles.lv" Jums piedāvā profesionālo mīksto mēbeļu, paklāju ķīmisko tīrīšanu, kā arī uzkopšanas darbus telpās, mājās, dzīvokļos, birojos, ofisos. Kurzeme, Ventspils novads, Ventspils. Tirasmebeles.lv ir lieliska izvēle tīrīšanas servisa nodrošināšanai! Kvalitatīvi tīrām grīdas mīkstos segumus, matračus, gultas, krēslus, dīvānus, paklājus.

Tīrības pamats, SIA

K.Barona 122a, Rīga, LV-1012
Ikdienas uzkopšana, ģenerāltīrīšana pēc remonta, ģenerāltīrīšana ., Tīrīšana un ģenerāltīrīšana , apkopēji, apkopēju noma, apkopējas, telpu uzkopšana pēc celtniecības darbiem
2

Uzkopšana un apsaimniekošana Spodre 7, SIA

Dignājas 3-7a, Rīga LV-1004
Perfekts serviss:

Uzturēties tīrā un sakoptā vidē ir daudz patīkamāk, vai ne? Uzticiet mums savu dzīvojamo vai darba telpu uzkopšanu un pretī saņemsiet perfekti izpildītu servisu jums ērtā laikā!

Apraksts:

Izvāksim atkritumus un būvgružus, novērsīsim krāsas, cementa un cita veida netīrumus, kā arī veiksim pilnīgu telpu sakārtošanu, tīrīšanu un dezinfekciju. Esam uzņēmums ar pieredzējušu un profesionālu darbinieku komandu. Palīdzēsim ikdienā un svētkos uzturēt tīru vidi gan mājās, gan darba telpās. Zvaniet, vienosimies - viss būs spodrs un tīrs!

  • 2 Uzkopšanas serviss